A Gaméte CNC Fémmegmunkáló Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy kiépítsünk egy európai szemléletű és minőségű megmunkáló üzemet. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő forgácsoló cégünk CNC marással, CNC esztergálással és 3D koordináta méréssel foglalkozik. Elsősorban alkatrészeket és szerszámelemeket gyártunk, továbbá fogácsolást igénylő hegesztett szerkezetek készítését is vállaljuk.

 

Miért a Gaméte CNC KFt?

$

Széles megmunkálási mérettartományok

$

Precizitás

$

Pontos szállítás

$

Etikusság

R

Minőségpolitikánk

Az igényesség a minőségben és az esztétikumban rejlik.

Egy megrendelt alkatrésznek nem csak méreteiben kell pontosnak lenni, hanem optikai megjelenésében is a kiválóságot kell tükröznie. A kiemelkedő minőség elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően, mely rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, a változó piaci igényekhez igazítjuk. 

N

Igényesség

N

Minőség

N

Esztétikum

Küldetésünk

A pontosság és a kiemelkedő, megbízható minőség mellett működésünk alapköve az etikusság. Felelősséget vállalunk munkavállalóinkért, üzleti kapcsolatainkért, szűkebb és tágabb környezetünkért egyaránt. Hiszünk abban, hogy az adott szónak ereje van, amit igazol az is, hogy valamennyi megrendelőnkkel évtizedes partnerséget ápolunk.
 

Történetünk

I

1992

Megkezdtük forgácsolási tevékenységünket elsősorban a német piac kielégítetlen igényeire reagálva
I

1992-1997

A rendelésállomány folyamatos növekedésével dinamikusan fejlődött a vállalat.
I

1997

Gaméte Bt. néven szolgáltató céget hoztunk létre. 
I

2006

Gaméte CNC Fémmegmunkáló Kft. néven kibővített tevékenységi körrel létrehoztuk a magyarországi forgácsoló üzemünket.
I

2008

Ebben az évben került sor gépparkunk első jelentős bővítésére, mellyel lehetővé vált a megmunkálható mérettartomány kiszélesítése.
I

2010

Wenzel típusú mérőgépet vásároltunk és mérőlabort hoztunk létre.
I

2012

Korszerűbb és nagyobb telephelyre költöztünk, gépparkunkat tovább bővítettük.
I

2019

Marókapacitásunkat tovább fejlesztettük Széchenyi pályázat segítségével, valamint mérőgépünket újabb és nagyobb méretűre cseréltük (800x2500x700 mm), amivel már bérmérési szolgáltatást is tudunk nyújtani partnereinknek.
I

2020

A hatékonyabb működés érdekében szervezeti átalakulást hajtottunk végre az Emberfejlesztés Kft. támogatásával, valamint megfelelve a szigorú követelményeknek ISO minősítést szereztünk.

Tevékenységeink

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő forgácsoló cégünk CNC marással, CNC esztergálással és 3D koordináta méréssel foglalkozik.

CNC marás

CNC esztergálás

3D koordináta mérés

Kiegészítő szolgáltatások

Kapcsolat

Email

info@gamete.hu

Telefonszám

+36 20 9329 333

Cím

9028 Győr, Bagoly u. 3.

Nyitvatartás:

H-P: 8:00 – 16:00

Küldjön nekünk üzenetet